Vrienden van de show verrassen Edwin Evers met afscheidslied

Na 21 jaar neemt het team van Evers Staat Op komende vrijdag afscheid. Om dit bijzondere moment ook muzikaal te vieren maakten sidekicks Niels, Rick, Jelte, Henk, Peter en Jeroen Rietbergen van de Edwin Evers Band in het diepste geheim samen met 44 bekende vrienden van de show een speciaal nummer voor Edwin Evers.

Onder anderen Guus Meeuwis, Frans Bauer, Wolter Kroes, Jan Smit, Jeroen van der Boom, Nick & Simon, 3JS, Glennis Grace, Gerard Joling, Trijntje Oosterhuis, Humberto Tan, Bergit Lewis, en nog veel meer vrienden van Evers Staat Op doken in de studio.

Woensdagochtend werd Edwin Evers live in de uitzending op Radio 538 verrast met een afscheidslied van de vrienden van de ochtendshow. Edwin was enorm ontroerd door het nummer en de clip. ‘Dit raakt me echt enorm. Jeroen ook zie ik… Jezus krijgen we dit de hele vrijdag!?’ Kijk zijn reactie hieronder terug:

Videoclip
Peter Heerschop schreef speciaal voor deze gelegenheid de tekst, de muziek is ingespeeld door Jeroen Rietbergen en de Edwin Evers Band.

Wij zijn het team, van Edwin Evers
En wij als vrienden van de ochtendshow, willen wat geven
Dit is ons cadeau, met zijn allen in een lied
Je houdt er nu dan wel mee op, vergeet ons niet

Bekijk de videoclip hieronder: