Victoria Eman 3e album komt eraan maar eerst “One wish fort Christmas”

Internationaal scoort Victoria Eman al jaren met haar country nummers. Velen zijn beloond met een Award en de twee cd’s ( “Meet you at the Moon”en Change of Direction”) die ze heeft uitgebracht gaan wekelijks naar alle uithoeken van de wereld.

“Het is echt geweldig om te weten dat je muziek zo gewaardeerd wordt. Samen met mijn producer Marco Hemelrijk weten we iets meer dan moois op de plaat vast te leggen”. De afgelopen maanden zijn ze dan ook druk geweest met de opname van nieuwe nummers die er toe hebben geleidt dat er binnenkort een 3e album zal gaan verschijnen. “Ik zal hoop ik de mensen wederom verrassen met mijn nieuwe album. Natuurlijk zal het duet met mijn dochter erop staan maar ook compleet nieuwe nummers die speciaal voor mij zijn geschreven door tekstschrijvers uit Nashville – Engeland en Australië” aldus de goedlachse Victoria. Maar voor het zover is er eerst nog de Kerst en met “One wish for Christmas” heeft de uit Gelderland afkomstige zangeres weer een beauty van een nummer afgeleverd. Speciaal voor Victoria geschreven door de bekende songwriter S.Hill- Whitaker. “Vind het een geweldige eer dat tekstschrijvers voor mij een lied willen schrijven. Ben er van overtuigd dat dit zeker niet het laatste nummer is wat ik zal gaan opnemen van deze talentvolle tekstschrijfster” aldus de sympathieke en altijd goedlachse zangeres. Meer informatie kun je lezen op haar website https://www.victoria-eman.eu/ en/ of haar facebookpagina