Vèrrèkkes Blààuw maakt nieuwe carnavalshit “Twister”!

Een ideale opvolger van de grote carnavalshit “Diksie” over het oud Hollands spel Twister, omgetoverd tot een geweldige meezinger!

Vorig jaar scoorde de carnavalsgroep Vèrrèkkes Blààuw uit Goirle een gigantische carnavals kraker met het nummer “Diksie”. Ze vielen met dit nummer op elk liedjes festival waar ze aan meededen in de prijzen; 1e bij het Brabants Kroakfestijn in Ballefruttersgat/Goirle, 1e bij het beste West Brabantse carnavalslied, een hoge notering bij de Kiesjekraker 33 van Omroep Brabant, een half miljoen Youtube views, enz. enz. Een gigantische opgave dus voor de Brabantse alles-producer André Kooiman die verantwoordelijk was voor dit mega succes van Vèrrèkkes Blààuw. Hij werd opnieuw gevraagd om een carnavalsknaller te maken voor dit vrolijke 5-tal. Het idee was al snel geboren om een nummer te maken over het oerhollandse spel; “Twister”. Met een catchy humoristische tekst, een heel hoog meezing gehalte en een vette commerciële beat is dat wederom heel goed gelukt. “Het nummer is heel aanstekelijk en zal goed in de smaak gaan vallen bij jong en oud” aldus de mannen van Vèrrèkkes Blààuw.
De single “Twister” is vanaf December 2018 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals. Ook zal de videoclip van deze carnavalskraker weer te zien zijn via o.a. Youtube en verschillende tv zenders. De single wordt wederom gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België en verschijnt op het label van AKMP. Met “Twister” hebben de mannen van Vèrrèkkes Blààuw wederom een potentiële carnavalskraker in handen, die tijdens de carnavals periode zeker hoge ogen gaat gooien bij het feestpubliek!

 

 

AKMP/ www.verrekkesblaauw.nl