SINGLE RELEASE RICHARD CRAANE

38 jaar geleden zag hij voor het eerst het licht. Richard Craane geboren op 14 Oktober 1980 in Beverwijk. Als kind greep hij al zeer snel naar een microfoon om zijn zangkunsten te vertonen op menig feestje.


Maar de echte artiest in Richard kwam op 20 jarige leeftijd. In Beverwijk op een huwelijksfeest werd er gevraagd of Richard ook een paar liedjes wilde zingen. En met succes, vanaf die tijd is het Richard alleen maar voor de wind gegaan. Na een paar singles en een album uitgebracht te hebben, kwam hij Frank te Hennepe tegen. Eigenaar van FH-Produkties, producer arrangeur van o.a. Bob Offenberg, Wesley Klein, Arne Jansen en vele andere artiesten. Hier voelde Richard zich thuis, in de studio van FH-Produkties werd er volop gewerkt aan de artiest Richard Craane. En met succes Vele succes singels passeerde de revue DIE LACH,DEZE KROEG , IK BEN OOK MAAR EEN MENS, enz enz. En als klap op zijn carrière een heus echt album Dat speciaal voor Richard werd geschreven Hiermee stopte het voor Richard echter niet In tegendeel, hij wilde verder, hogerop, zoals hij zelf altijd zegt. En wederom met succes Steeds meer mensen streamden de muziek van Richard, 10.000 ,8000 15000 het ging en gaat hiermee steeds beter. Ook dit jaar word er hard gewerkt aan een tweede album . Dit zal in 2019 verschijnen. Maar eerst word het nog kerstmis, en daar gaat het nu om. Nog vers in het geheugen zijn de airplays van het vorige kerstnummer Maar liefst 52 plays per week bij tv oranje 1 meer als John de Bever met 51 airplays. Dus is er weer besloten een kerstplaat op te nemen. ALTIJD KERSTMIS. Een swingend kerstnummer, dat gerand staat voor een perfecte kerstsfeer. Va heden overal te downloaden en te streamen En natuurlijk te zien bij tv oranje. Altijd kerstmis ,zou zomaar een wens kunnen zijn van deze artiest RICHARD CRAANE