Single Ramon Sandbergen begint bij Tatadada

Zanger Ramon Sandbergen is met een deuntje in zijn hoofd naar de M-works studio gegaan. Het ging van ‘tadadadadaddadada’ en dat was het. Uiteindelijk heeft dat deuntje wel geresulteerd in de nieuwe single: ‘Mag ik een nacht in jouw leven mee’.

Producers Hans Louws en Maarten de Groot van M-works lagen dubbel toen Ramon Sandbergen met een idee voor de nieuwe single kwam. “Ik neuriede tadadadadaddadada”, aldus de zanger. Waarop Hans en Maarten sceptisch reageerden met: “Jaja Ramon, tatadada”. Maar uiteindelijk zijn ze met deze ingeving toch bij de piano gaat zitten en dat deuntje wat hij bedoelde, werd uitgewerkt tot een heuse melodie. “Meteen samen wat tekst-ideetjes doorgenomen en de basis was er”, vertelt Ramon. ‘Mag ik een nacht in jouw leven’ is daarna verder uitgewerkt en is nu klaar voor het grote publiek. Vanaf donderdag 6 december is verkrijgbaar via de bekende downloadportals en de streamingsdiensten.