Sheréna geeft Eurovisie knaller Nederlands jasje

Sheréna geeft Eurovisie knaller Nederlands jasje.

Sheréna groeide op in een hecht gezin en met haar zusje in Valkenswaard. Ze zong al voordat ze kon praten. In de box zong ze mee met het liedje “Voor jou” van Corry Konings. Haar ouders vroegen zich af wie haar het liedje “poesje mauw” had geleerd. Toen ze wat ouder werd, zong ze liedjes van Frans Bauer en stond op een stoel met een closetrolletje Frans te imiteren. Marianne Weber was ook toen al haar grote voorbeeld.

In groep 8 deed ze mee met de schoolmusical. Op het scholengemeenschap Waren Di te Valkenswaard, akte aan het liedfestival en ook aan de Were Di musical. Tijdens deze schooltijd volgende ze zangles op de muziekschool. Haar favoriete muziek uit gaan naar Nederlandstalige muziek.

Sheréna heeft me gedaan aan verschillende talentenjachten binnen Brabant. Door mee te doen aan deze talentenjachten daad ze veel ervaring op. Ze heeft me gedaan aan Bloed zweet en tranen. Dit gaf haar de doorslag om met zingen van Nederlandstalige muziek! Het Nederlandse liedje verstaat iedereen en het gevoel ontzettend goed om dit te Vertolken op het podium. Sheréna hoopt dat ze veel mensen betovert met haar muziek, zowel op cd als op het podium. Het is voor haar allemaal duidelijk dat ze alleen maar meer wil. En wat betreft de discografie heeft ze er inmiddels 4 op haar naam staan. In 2016 verschenen de singles “Alles of Niets” en “Wachten op de zomer” en in 2017 “Het is voorbij” en dan nu “Als ik ga”. Een klassieker die door Sheréna op een voortreffelijke wijze in het Nederlands is neergezet en die zeker zal bijdragen in de groei van haar fans.