Rinus Ponsen “Een vriend zoals jij ”

Rinus Ponsen is allang geen onbekende meer in de artiestenwereld. Inmiddels zit deze ras Hagenees meer dan 37 jaar in het vak en heeft in de loop der jaren vele succesvolle singles uitgebracht; “Ik kom terug”, “Duizend keer dit gevoel”, “Al jouw woorden” en niet te vergeten “Verloren tijd”.

De laatste solo single “Ik heb genoeg van jou” bracht Rinus uit in 2016, daarna volgende twee zeer succesvolle duet singles met collega en goede vriendin Elz Bakker “Toch blijf ik altijd dromen” en “Lieveling” waarmee het duo veel airplay wist te behalen op vele regionale en landelijke radiozenders.

Nu aan het einde van het jaar komt Rinus weer met een schitterende solo single met de titel “Een vriend zoals jij” waarvan de tekst uit handen komt van Tony Anderson & Emile Hartkamp.

“Een vriend zoals jij” is een single met een speciale betekenis voor de zanger. Een jaar geleden kwam er een zeer goede vriend van Rinus te overlijden. “Ik heb ruim een jaar gewacht met het uitbrengen van deze single” verteld Rinus “Gewoon omdat ik het allemaal te snel vond om deze single uit te brengen”.

Nu aan het einde van het jaar 2018 is het tijd om de single uit te brengen en wel op het label Bling Music van Henk Damen & Jeff Bosch. Henk & Jeff zijn zeer blij met de keuze die Rinus maakte om de single uit te brengen op hun label.