Nieuwste nummer John Medley & Martha Hertogs heet Kerstfeest in mijn hart.

John werkt geregeld samen met andere artiesten. Eerder dit jaar nam hij samen met The Voice of Holland-kandidaat Martha Hertogs de zomerhit ‘Ritme van Bolero’ op. Nu heeft hij met Martha Hertogs een kerstnummer opgenomen.

Zanger en entertainer John Medley, is geboren op 17 juni 1969 te ‘s-Gravenhage. Hij is op 20-jarige leeftijd begonnen met zingen en had zijn debuut in het Haagse café ‘De Passe-partout’. Daar trad hij op met het nummer ‘Daar aan de waterkant’.
In vele Haagse cafés kreeg John Medley bekendheid. Nu treedt hij met veel succes op o.a. in cafés, op bruiloften en bedrijfs- en studentenfeesten door het gehele land. In de loop der jaren heeft John Medley met diverse grote namen op het podium gestaan, zoals Grant & Forsyth, Dries Roelvink, Wolter Kroes en Sugar Lee Hooper.

Martha Hertogs, geboren op 3 augustus 1991 te Den Haag. Muziek is haar hele leven al een hele grote passie. Zij is begonnen op 6 jarige leeftijd. Martha Hertogs is bekend van The Blind Audition van de Voice of Holland. Zij zong het nummer “You’ll Never Walk Alone” van Lee Towers. En kreeg al de vier stoelen omgedraaid met haar mooie warme stem.

Na hun eerste single – Ritme van Bolero en een geweldige videoclip erbij. Besloten John Medley en Martha Hertogseen leuke kerst single en weer een fantastische videoclip op te nemen . De samenwerking was dan ook vertrouwd en gezellig, Het duo kwam binnen op Nr. 35 in de Digi top 100 en verzoekparade TV Oranje op Nr. 5 met hun eerste single en clip. Ook kreeg het verse duo optredens samen en diverse interviews. Dat zij besloten om een mooie kerstsingle te gaan maken met weer een videoclip erbij .

23 December is de Cd Release party met daarvoor een Happy X miss Dineer bij Party centrum ‘T ( G) Oude Gemaal Loevesteinlaan 484-492 MMV Dj Roma Feest Duo Side Kick & Oh Oh Oh Mistry Gast ?