Nieuwe single Tim Douwsma.

De nieuwe single van Tim Douwsma heet ‘Ik mis je meer en meer’. Het is een bijzonder liedje voor de zanger zelf, maar ook voor alle andere mensen….. voor iedereen die iemand mist. 

 

Ik mis je meer en meer SINGLE

 

Over Tim Douwsma
De Nederlandse zanger Tim Douwsma wordt geboren in het Friese Drachten en begint na de middelbare school aan een opleiding aan het CIOS. Hij stopt echter met deze sportopleiding om zich volledig op zijn zangcarrière te kunnen richten. In 2007 doet hij mee aan de televisietalentenjacht So You Wanna Be a Popstar.

Douwsma eindigt op de vijfde plaats, maar gaat niet bij de pakken neerzitten en brengt korte tijd later zijn eerste single “Wil Je Bij Me Blijven Slapen” uit. In de daarop volgende jaren brengt hij nog diverse singles uit en in 2013 verschijnt het album Grenzeloos dat hij samen met zangeres Monique Smit opneemt. De plaat bevat twaalf Nederlandstalige nummers, variërend van ballads tot up-tempo songs en duetten.