Nieuwe kerstsingle Sgt.PeeBee

Sgt.PeeBee is ontstaan nadat Bert Kabelaar ( leadzanger van de vroegere zeer populaire band December ) in 2016 werd gevraagd door de organisatie van de Muziekreis Turkije om tijdens dat evenement een week op te treden in Hotel La Blanche Island Bodrum.

 

In eerste instantie zou hij dat gaan doen samen met “Square44” maar door persoonlijke omstandigheden van zijn toenmalige collega bleek dat geen haalbare kaart. Aangezien hij het aanbod niet wilde laten lopen heeft hij toen een oud collega uit de stal van Leo Lukassen Produkties, de vroegere bassist/zanger van de band Maple Leaf Perry Stekhuizen(Sgt.Pee), benaderd om mee te gaan naar Turkije
Dat bleek zowel vocaal, muzikaal en persoonlijk zo goed te klikken dat zij besloten hebben om die samenwerking te blijven voortzetten. Ze putten qua repertoire met Sgt.PeBee vooral uit de voor hen nostalgische 70, 80 en 90’er jaren maar doen eigenlijk zo’n beetje alles als ze het maar leuk vinden. Ze zijn daardoor heel flexibel in het maken van speciaal aangepaste set lijsten met betrekking tot verschillende stijlen muziek. Daarbij is ook veel ruimte voor het Nederlandstalige lied, sterker nog, een gedeelte daarvan bestaat uit eigen repertoire. Er liggen al wat nummers op de plank waarvan er één begin volgend jaar als single zal verschijnen als opvolger van de single die ze nu speciaal voor de kerstdagen hebben uitgebracht.
Plugging en promotie : Jeanette de Wit ArtiestenPromotie Nijmegen