Natasja – Trots op jou

In het bomvolle, grootste bruidsmodehuis van de wereld, heeft Zangeres Natasja haar single ‘Trots op jou’ gepresenteerd. Dat het hier plaatsvond had een reden.

Bij de opening van dit imposante bedrijf enkele weken geleden, zong Natasja deze cover van Wesly Bronkhorst voor haar zus Ramona, eigenaresse van de bruidsmode winkel. Het filmpje dat werd gemaakt werd op facebook in korte tijd 160.000 keer bekeken. Met instemming van Wesly, die de single ook heeft uitgereikt, werd ‘Trots op jou’ opnieuw opgenomen door Natasja in de Rooftop Studios van Edwin van Hoevelaak. Natasja is geen onbekende in de muziekwereld en heeft al een lange staat van dienst. Als meisje van vijf gaf ze een mini concert op de kleuterschool en zeven jaar later grossierde ze tijdens talentenjachten in prijzen met de vertolking van Nicole’s ‘Ein bischen Frieden’. Een ervaren zangeres die echter nog nooit een single had uitgebracht. Nu dus deze stap en deze single is een voorloper van een album dat in 2019 zal verschijnen.