Monique Rappa sluit jaar af met Kerstsingle

Nog altijd staat ze verbaasd als ze terug kijkt op het jaar 2018. De jazz zangeres die uit haar comfort zone stapt en het Nederlandse lied gaat vertolken.

 

En inmiddels een aantal singles verder niet zonder succes. Haar singles stonden in diverse hitlijsten zowel in Nederland als in Vlaanderen. Met het einde van 2018 in zicht komt er ook nog even een Kerst single uit “Kerst is weer zo mooi” ditmaal niet geschreven door haar vaste tekstschrijver Clous van Mechelen maar door de Amstelveense zangeres zelf. Wel is Clous verantwoordelijk voor de muziek en de complete productie. Met deze single sluit Monique Rappa een geweldig jaar af. Voor het komend jaar zal er zeker weer war nieuws verschijnen maar zal ze ook als jazz zangeres weer van zich laten horen. De verwachting is een album in het najaar die dan internationaal zal worden uitgebracht.