Monica West laat ons genieten van “Een rode Fender”

Terwijl “Hey ouwe Joe” nog volop te horen is op de diverse radiozenders in Nederland en BelgiĆ« presenteert Monica West aan het einde van 2018 haar nieuwe single.

 

“Een rode Fender” is de titel en is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Deze single is een “echte” Monica West. Een die zeker op haar album “Het beste van..” zal gaan verschijnen. “Een Rode Fender” is een verhaal in een vrolijk muzikaal jasje. Mensen die het gehoord hebben zijn laaiend enthousiast en de verwachting is dat deze enthousiasme door de radio mensen zal worden overgenomen. Voor de liefhebbers de single is fysiek verkrijgbaar en ook te downloaden en streamen via de diverse kanalen. De eerste maanden van het nieuwe jaar staan voor Monica in het teken van veel optreden en het promoten van deze single. Waar ze te horen is zal ze melden via haar facebook pagina