Mick Harren – Het leven is een leerschool

De nieuwste single van Mick Harren is een autobiografisch plaatje geworden. Mick kwam onlangs in het nieuws doordat hij wat onbezonnen te werk was gegaan.

 

Daarvoor heeft hij zijn verantwoording genomen met gevolg dat hij een paar dagen op het politie buro moest doorbrengen. Maar iedereen die Mick kent weet dat hij een goede inborst heeft en dat hij spijt heeft van z’n daad. Sterker nog, hij heeft er een hele goede single aan overgehouden. Want in samenwerking met zijn vaste muzikale productie team en live band o.l.v producers tekstschrijvers Marcel Schimscheimer en Jaco van der Steen ontstond de nieuwe single “Het leven is een leerschool”. Gemaakt met een vette knipoog naar het verleden maar met doel de nieuwe kansen in het heden met een glimlach te omarmen.