Larissa Tormey breekt door in Nederland

Bij het opnemen van haar nieuwste single voor de ‘Far Side Banks of Jordan’, heeft Larissa Tormey zich aangesloten bij een illustere gezelschap artiesten die het nummer van Terry Smith naar de wereld hebben gebracht.

‘Far Side Banks of Jordan’ geeft een gevoel van troost, hoop en vertrouwen te vinden in de eeuwige verbinding van liefde met degenen die we zijn kwijtgeraakt, maar geloof dat we op een dag opnieuw zullen vasthouden, bevindt Larissa zich nu in het gezelschap van country music kanjers zoals de grote Johnny Cash en Alison Krauss, evenals de Statler Brothers.

‘Far Side Banks of Jordan’ is misschien niet het meest bekende die het heeft geschreven, maar er is geen twijfel aan de dat ook dit nummer behoort tot de muzikale stamboom van Smith als country-songwriter, die ook trouwens ook schreef voor country legendes als Roy Acuff ,Oak Ridge Boys Kitty Wells en Chris LeDoux

Voor Larissa is ‘Far Side Banks of Jordan’ een lied met een diepe persoonlijke betekenis en herinnert het haar aan haar overleden moeder, een van haar helden in het leven. In deze tijd van het jaar, dat onze verloren geliefden heel erg in onze gedachten zijn, wilde Larissa een manier hebben om te onthouden die haar ook – en de luisteraar – in staat stelt een gevoel van vreugde te voelen en te delen en te beloven dat elk verdriet overwint , in plaats daarvan een viering van het leven/herinnering gaat worden
En nummer om die boodschap perfect te brengen is ‘Far Side Banks of Jordan’. Verkrijgbaar in de webshop van Larissa Tormey – de reguliere cd speciaalzaak – via de download portals – de streaming sites en je kunt hem aanvragen bij je favoriete radiozender(s)