Kraantje Pappie doet AFAS LIVE

Kraantje Pappie bekroont zijn meest succesvolle jaar tot op heden met een show in AFAS Live in Amsterdam op 5 april 2019.


Vanaf vandaag is zijn album DADDY officieel uit. Gisteravond gingen de kaarten van zijn ‘Come To DADDY’ show in de verkoop en inmiddels is ruim de helft van de kaarten verkocht.
Richting 1000 optredens op zijn c.v. en grote shows op o.a. Lowlands, Pukkelpop, Rock Werchter, Zwarte Cross en Pinkpop bezorgden Kraantje Pappie een onschendbare live-reputatie, maar nooit eerder bracht hij zijn AFAS lijf naar de AFAS Live. Hij is hiermee de eerste Groningse act in de geschiedenis die dit podium vult op eigen naam, met een show die belooft grootser en specialer te worden dan ooit tevoren. Koop tickets voor een Pompende avond vol Liefde in de Lucht.
“Met heel veel trots presenteer ik u Come To DADDY. Je boy Craney @ AFAS Live! Na een volledig uitverkochte clubtour, kan ik niet wachten om met jullie het grootste feest van m’n carrière tot nu toe te vieren!” – Kraantje Pappiie.

kraantje-pappie-come-to-daddy-tickets