Jeroen Visser – Morgen is er weer ’n nieuwe dag

De afgelopen twee jaar bracht Jeroen Visser al diverse singles uit allen als voorloper op zijn Debuutalbum, en geschreven en geproduceerd door Emile Hartkamp & Norus Padidar.


De veelzijdigheid in zijn repertoire de klank van zijn unieke stemgeluid, maakt Jeroen Visser een artiest met veel potentie, en altijd met de gevoelige snaar rakend dat nodig is bij het Volkse genre. Zijn nieuwe single is daar een rijke aanvulling op, met een bijzondere achtergrond. Ooit schreef Emile Hartkamp diverse werken voor en met Andre Hazes, waaronder de grote hit ‘Uit m’n Bol’. In de eind 80’er jaren bracht Andre Hazes op zijn Album Liefde, Leven…Geven het liedje Morgen is er weer ’n nieuwe dag uit. Welke Emile & Hazes samen schreven. Een titel die smeekte om opnieuw, en weliswaar in een ander jasje, onder de aandacht te brengen. Jeroen Visser is daar in deze uitvoering de meest geschikte artiest voor, met heel veel respect voor de grootste Nederlandstalige artiest ever.