Jeroen Visser – Mijn kerst zal voortaan anders zijn

Soms zijn er van die liedjes, die na al een keer gereleased te zijn geweest, opnieuw verdienen om onder de aandacht te komen.

 

Het is een moment van behoefte, voor zowel Radio & TV makers als ook de luisteraars en kijkers. In december 2017 bracht Jeroen Visser als soort van Bonustrack op zijn single het prachtige en gevoelige ‘Mijn kerst Zal Voortaan Anders Zijn’ uit. Ieder jaar met Kerst ontstaat er een behoefte naar het gevoel van warmte, emotie en terugblik. Deze track verdient het om tijdens de donkere dagen van de maand December en periode rond de Kerst gehoord en gezien te worden. Wat bij White Christmas of Last Christmas al decennia lang Wereldwijd gebeurt, geldt dat voor wat ons betreft ook voor het Hollandse Lied. Laat deze Kerstsingle een evergreen zijn voor al die liefhebbers van het Volkse genre.