Jean Hofman’s Single release Gelukkig Nieuwjaar en Laat Hulpverleners hun werk doen!

Jean heeft een persoonlijke missie om het geweld tegen hulpverleners en hulpdiensten te stoppen!

De 52 jarige luchtverkeersleider Jean Hofman is, nadat hij op zijn 7e jaar blokfluitles heeft gehad, vanaf zijn 32e langzamerhand steeds meer facetten in de muziek gaan ontdekken.
Waar een vakantie-karaokeshow niet toe kan leiden: Popkoor, bedrijfsbandje, klassiek zangles, pianoles, liveband karaoke, jamsessies en het straatmuzikantenfestival waar hij deel uitmaakte van het één- dag-per-jaar-trio W8ff, hebben hem een jaar of drie geleden geïnspireerd tot het schrijven van eigen Nederlandstalig werk.

En nu is er wéér een nieuwe leuke hobbyfase aangebroken, het uitbrengen van een single: Een nieuwjaarsnummer voor de algemene vrolijkheid met als toepasselijke titel Gelukkig Nieuwjaar én de single Laat Hulpverleners hun werk doen!

Jean heeft een persoonlijke missie om het geweld tegen hulpverleners en hulpdiensten te stoppen!
Met deze ‘protest’ song probeert Jean zoveel mogelijk aandacht te vragen bij de landelijke- regionale- en lokale media om onder het motto van: Heel misschien blijft de muziek “hangen” om het onze hulpverleners, met aankomende nieuwjaarsnacht weer in zicht, mogelijk te maken onbelemmerd hun goede taak uit te oefenen! Utopie? Samen met u hoopt Jean van niet.

Jean wenst u een gelukkig en veilig nieuwjaar toe.