“Hey, hey ga je mee” Erwin Weitering

“Hey, hey ga je mee” is de titel van de nieuwe single van Erwin Weitering uit Emmer-Compascuum. De spontane en altijd goedlachse zanger heeft hiermee een jas aangetrokken die hem perfect past.

 

Een liedje wat voor hem niet alleen maar ook gewoon een deel van hemzelf is. Elk café veranderd spontaan in een deinende massa als Erwin zijn nieuwe single “Hey, hey ga je mee” inzet.
De tekst is geschreven door Martin Dams die ook verantwoordelijk is voor de muziek, samen met Martin Sterken mag het eindresultaat er dan ook zeker zijn. Eén vrolijk nummer, dat je vanaf het begin meeneemt met zijn vrolijke klanken. Al na één keer luisteren zing je het al lekker mee en blijft het in je hoofd hangen, zegt de goedlachse, sympathieke Drentse zanger.

Deze 32 jarige zanger is zeker geen onbekende meer in het artiestenwereldje. Hij heeft al een grote fan schare achter zich staan, waar hij mega trots op is, en ook weten steeds meer organisatoren van feesten en festivals hem steeds vaker te vinden.
Na zijn vorige nummers “Kijk maar vooruit” “Leef het leven” “Een liefde zoals jij” “Jij bent te gek” komt hij nu met deze kroegenkraker uit wat hij uitbrengt onder het label van Martin Sterken Producties.
“Er is geen feest als Erwin Weitering niet is geweest” aldus Erwin zelf, die niet bang is om een feestje te bouwen en vol enthousiasme iedereen meeneemt op zijn muzikale reis.