Geke & Geke`s Tiental en vluchtelingen zingen “Laat hen weer kind zijn”.

Dinsdag 4 december was het na lang wachten dan zover. De Kerst single van Geke & Geke`s Tiental en vluchtelingen mocht openbaar en iedereen mocht het horen.

 

Vele uren van opname zijn er aan te pas gekomen maar het resultaat is dan ook super te noemen. Initiatief nemer van deze single is Geke van der Sloot die samen met haar Geke’s Tiental al 16 cd album op haar naam heeft staan en meerdere kerst singles. Op 4 december was het de Syrische familie Sfef , nu woonachtig op Urk, nam die het eerste exemplaar van de nieuwe kerstsingle van Geke`s Tiental in ontvangst nam. Zij waren uitverkoren omdat de dochters Noor, Raghad en Nideea Sfef op deze single de Arabische solo zingen.
De single is te downloaden – te streamen verkrijgbaar via de website van Geke’s Tiental en natuurlijk de reguliere verkooppunten
Geke van der Sloot heeft direct na de release van deze single een volgend project bekend gemaakt. Geke werkt in het (speciaal) onderwijs en een volgend project is het opnemen van een single met haar leerlingen.
Dat is slechts een van de muzikale activiteiten van deze charmante zangeres die ze op haar to do lijst heeft staan. Met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid kunnen we alvast wel verklappen dat 2019 bol komt te staan van muzikale activiteiten.