Franky Falcon “ Heb jij dan geen fatsoen ”

De Bossche zanger Franky Falcon zit al meer dan 25 jaar in het artiestenvak en heeft inmiddels vele succesvolle singles uitgebracht zoals “ik heb niemand nodig” e.v.a.

Franky kijkt met een trots gevoel terug op het jaar 2018, zo bracht hij in maart van het jaar een succesvol album “zing met een lach en een traan” uit. In april kwam daar zijn single “schudden met die billen “vanuit en daarmee scoorde hij een leuke zomerhit.

Naast zijn solocarrière vormt Franky Falcon ook een succesvol duo met zangeres Charelle waarmee hij dit jaar ook een succesvolle single uitbracht met de titel “Alleen jij”.

Nu aan het einde van het jaar komt Franky met een nieuwe solo single “Heb jij dan geen fatsoen “nu aan het einde van het jaar komt Franky met een nieuwe solo single De single wordt 14 december uitgebracht op het platenlabel ‘Bling Music’ van volkszanger Henk Damen & Jeff Bosch.

Henk & Jeff zijn zeer blij met de keuze van Franky Falcon om de single uit te brengen op hun label, en hopen op een mooie samenwerking