ERIC GHELEN – ZO BIJZONDER

Soms kan de liefde héél broos zijn maar als je de ware dan uiteindelijk ontmoet, de geluksmomentjes zich vervolgens in rap tempo opvolgen, dan valt alle twijfel en onzekerheid ineens weg! ‘Zo Bijzonder’ is de titel van de nieuwe romantisch getinte single van Eric Ghelen.

 

De zanger die aanvankelijk alleen maar liedjes in de Limburgse voertaal uitbracht zoals de albums ‘Op Weeg Nao’, ‘Luuster Goed’, ‘Leve Met Plezeer’, ‘Mien Passie’, ‘Laot Goon’ en ‘Eric Ghelen XXL’, richt zich sinds 2018 ook op Nederlands- en Engelstalige liedjes.

Zo verscheen afgelopen mei zijn allereerste Nederlandstalige single ‘Kom Bij Mij’. De bijbehorende videoclip tikt ondertussen een kleine 20.000 views aan op YouTube, een resultaat waar Eric maar wat trots op is. Eric, die opgroeide in Maastricht maar nu vlak over de grens in Lanaken eigenaar is van een partycentrum, is enthousiast over zijn nieuwe single ‘Zo Bijzonder’: “Een lekker dansnummer/ballad voor de wintermaanden”! Femke Reuvers en Frank Verkooyen schreven het liedje waarop Eric Ghelen laat horen, een uitstekend allround zanger te zijn. Nationale Artiesten Parade zorgt ervoor dat zijn tweede Nederlandstalige single ‘Zo Bijzonder’ vanaf 12 december te verkrijgen zal zijn via o.a. de downloadshops en daarnaast ook te beluisteren is bij de diverse streamingsdiensten.