Déon Leon maakt single tegen harde muziekwereld.

Déon Leon heeft zijn nieuwe single ‘Laat maar van je houden’ min of meer geschreven voor Rachel Kramer. De verloofden zitten beide in de muziek business en dat is zo nu en dan een harde wereld.

 

‘Laat maar van je houden’ is een mooi liedje tegen die soms harde buitenwereld.

Déon Leon: “We zitten allebei in de muziek en leren veel van elkaar.. de muziek is een harde en moeilijke business en het is af en toe moeilijk om daar mee om te gaan”. Hij en Rachel Kramer delen de mooie dingen, maar af en toe dus ook frustratie. Daarom heeft Déon samen met Emy Perez de single ‘Laat maar van je houden’ min of meer geschreven voor Rachel. De inhoud van het liedje is dan ook heel helder: “Je kan altijd op me leunen. Je mag af en toe gefrustreerd zijn, maar er zijn mensen die je goed vinden, die je leuk vinden om wie je bent, laat die onzekerheid los en ‘Laat Maar Van Je Houden’ “, verklaart de zanger. ‘Laat maar van je houden’ is een heel lief liedje geworden, waar menigeen weer positieve energie uit kan halen.