De eerste namen voor Tuckerville 2019

Ilse DeLange kondigde afgelopen week al aan dat er groot nieuws aankwam en nu is het zover! Niemand minder dan James Morrison komt naar Tuckerville 2019.

 

De soulvolle singer-songwriter scoorde meerdere wereldhits sinds hij op zijn 21e doorbrak met ‘You Give Me Something’. Ook BLØF is erbij en zal het veld platspelen met de nieuwe Nederpop-klassieker ‘Zoutelande’ en hun vele andere prachtige songs. Ilse zelf speelt natuurlijk op haar eigen festival, en dat is nog lang niet alles want ook de volgende namen komen op 7 september naar Enschede:

Sam Outlaw – Daniel Lohues – Gold Star – Rowwen Hèze – Ferris & Sylvester – Bökkers – Town of Saints – De Rooie Jager

Tuckerville is er 7 september weer op het sfeervolle Rutbeek, inclusief de Nozem Eagle Bar, Kidsville en alles wat het festival de afgelopen twee jaar zo leuk maakte. Tickets gaan aanstaande vrijdag 21 december om 10:00 uur in de verkoop. Tot en met 31 december betaal je de ticketprijs van afgelopen editie, daarna gaat de prijs omhoog. Wees er dus snel bij!