DANIËL METZ – JAGEN DOOR DE SNEEUW

Onlangs maakte Daniël Metz deel uit van de begeleidingsband van Wolter Kroes die in het Koninklijk Theater Carré zijn 30-jarig jubileum vierde.

 

“Een geweldige ervaring om met deze topzanger en -muzikanten op het podium te mogen staan”, zo liet de accordeonist, toetsenist en zanger weten. Als peuter wist hij al raad met de toetsen van een pianootje, veel later volgt hij een opleiding aan het conservatorium en is hij actief bij een plaatselijke band. Vervolgens speelt hij jarenlang als accordeonist bij de feestband ‘Gang Is Alles’ en bij de Volendamse formatie The Mon Amour Band.

De op Ameland geboren, getogen en woonachtige Daniël, bracht afgelopen juni zijn solo debuutsingle ‘Tik ‘m Aan’ op de muzikale markt. De pakkende en feestelijk meezinger is uitstekend ontvangen en dus kon een opvolger niet uitblijven. ‘Jagen Door De Sneeuw’, opgenomen en geproduceerd in zijn eigen Daniël Metz Music-studio in samenwerking met The Boom! Music-studio van Frank Verkooyen, zal naar verwachting dit- en de komende après-ski seizoenen gaan kleuren. Voor deze feestknijter, welke verschijnt via Nationale Artiesten Parade, zijn Jeroen Russchen en Ricardo G. Schuengel verantwoordelijk als schrijver en componisten. Dus tik ‘m aan, ‘Jagen Door De Sneeuw’ van.. Daniël Metz, nu te verkrijgen via de downloadshops en te beluisteren bij de bekende streamingsdiensten.