Change of Key brengt Kerstalbum uit.

Dit jaar brengt Change of Key hun eerste Kerst CD ‘Christmas Glee with Change of Key’ uit, speciaal gemaakt voor de Kerstshow. In de home-studio van het trio heeft DaniĆ«lle haar prachtige leadvocals ingezongen en Marijke en Joop zijn verantwoordelijk voor de harmony stemmen.

In oktober van dit jaar hebben Tim en de leden van het trio in Amerika de mix en de master gemaakt.
Change of Key is blij met het resultaat en willen dat graag delen tijdens het Kerstconcert op 21 december 2018 tijdens het Kerstconcert in Haastrecht.. Naast de 12 composities van de CD, zullen er tijdens dit concert nog vele songs de revue passeren.
Het album van dit inmiddels vele malen bekroonde trio is verkrijgbaar in de cd speciaal zaak en door een mail te sturen naar info@changeofkey.com en digitaal te downloaden via de diverse portals en streamen via o.a. Spotify