Bob Visser – Zo’n fijn gevoel

Dat Bob Visser is gaan zingen is puur het gevolg van een compleet uit de hand gelopen grap. Echter het resultaat daarvan op de drempel van 2019 is nu wel: 3 eigen singles!


In 2015 vuurde hij zijn debuutsingle ‘Angelina’ af. Sindsdien treedt Bob veelvuldig op, en verschijnt nu, na de release van zijn tweede single ‘Geen Geld, Weinig Vrienden’ in 2016, de opvolger: ‘Zo’n Fijn Gevoel’. Eind vorige maand meldde Bob Visser: “Het eindresultaat van mijn nieuwe single ontvangen! Frank Verkooyen heeft weer topwerk afgeleverd”! Die laatste heeft ‘Zo’n Fijn Gevoel’, van origine van Neil Diamond trouwens, van een Nederlandse tekst voorzien en uiteraard ook eigenhandig geproduceerd in The Boom! Music studio in Breda. En nu is het Nationale Artiesten Parade dat de bruisende feestplaat ‘Zo’n Fijn Gevoel’ op de markt brengt.