Ancora heeft de Wind weer in de Zeilen bij RTV Oost

Onlangs gingen de trossen los voor de groep Ancora en releasten zij het nieuwe album Wind In De Zeilen. RTV Oost zendt een speciale muziekspecial van dit album uit op eerste kerstdag, dinsdag 25 december om 21.00 uur.

 

Door een zware hartoperatie van zanger Harm Wolters in de eerste helft van 2018 waardoor hij noodgedwongen rust moest nemen, hebben de fans van Ancora er even op moeten wachten. Het zorgde ervoor dat Ancora de release van hun vierde album moest uitstellen. De afgelopen maanden heeft het succesvolle drietal weer keihard gewerkt om alle nieuwe liedjes op te nemen en om bij al die nummers ook weer videoclips te maken.

‘Wind In De Zeilen’ is een mooie special in de bekende Ancora-sfeer, met heerlijke meezingers en ook een aantal meer gedragen liedjes. De zangers Patrick Jongschaap, Harm Wolters en Patrick van Bree (allen afkomstig uit het Oosten van ons land) die samen Ancora vormen, trekken met hun aanstekelijke mix van Shanty, Irish folk en pop veel aandacht. Het nieuwe album bevat 13 liedjes op cd en daarbij 13 nieuwe clips op dvd, want Ancora moet je niet alleen horen, maar ook zien!

Ancora: Wind in de Zeilen zie je op eerste kerstdag, dinsdag 25 december om 20.00 uur bij RTV Oost. De Special wordt op tweede kerstdag herhaald om 15.00 en 16.00 uur.