Album Wesly Bronkhorst hoogste nieuwe in album top 100

Het nieuwe album ‘Trots’ is na de release op 6 december de hoogste nieuwe binnenkomer in de album top 100.

Wesly heeft samen met Raymond de Bruijn en Hans van Vondelen de teksten en muziek geschreven. Daardoor zijn deze authentiek en dicht bij de populaire zanger zelf gebleven en laat Wesly volgens de juryleden van ‘De Edison Pop 2019” ,waar Wesly met dit album voor is genomineerd in de categorie Hollands, de liedjes horen die dit genre onverwoestbaar en herkenbaar maken en wat mede komt door de begrijpelijke teksten en de muzikale vorm waarin het album is gegoten.

Wesly Bronkhorst geeft op 4 oktober 2019 een avondvullend concert in AFAS Live met als titel “TROTS”. Het is een nieuw hoogtepunt in de carrière van de zanger. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.weslybronkhorstlive.nl