Zonzo Basily

Zonzo’s tweede single is nu online 15-11-2018 “Je Bent een SexBom” opgenomen bij Manfred Studios en is uitgebracht door Cornelis Music /Smaragd Music
Zonzo heeft natuurlijk na zijn eerste debuut single” Laat je gaan” als zanger meer evaring opgebouwd, dat is te merken bij optredens als in de studio. Met een nieuwe publiek gaat er voor Zonzo nieuw wereld open .
Aangemoedigd door velen vrienden in de muziek wereld en zijn familie zwager John West, Rein Mercha, Django Wagner en Mike Peterson !!!

 

 

 

Zonzo Basily

Zonzo Basily is al vele jaren een bedreven gipsy jazz gitarist. Als kind speelde hij al mee met het orkest van zijn vader en ooms The Basily Gipsy Band. Op zijn veertiende jaar komt hij met zijn eigen orkest The Basily Boys. Een jaar later verscheen zijn debuutalbum ‘The Gipsy Generation’. Daarop volgde een uitnodiging van Jimmy Rosenberg om met hem te spelen in de jazztempel Het Bimhuis. Zonzo’s techniek en virtuositeit bleef destijds niet lang onopgemerkt. Hij speelde met Jan Akkerman, Candy Dulfer en Gerard Joling.

Dat heeft zich ook vertaald in optredens voor Koningin Maxima en in populaire TV programma’s zoals DWDD, Koffie Max, Vrije Geluiden VPRO, en RTL Late Night. Met The Basily Boys won Zonzo het internationale Gipsy Talent Festival 2009 en bereikte de finale van het SBS TV programma Holland Got Talents. Hoogtepunt evenwel is zijn optreden met Gerard Joling in een uitverkocht Ziggo Dome. Daarnaast is Zonzo is een veel gevraagd (studio-) solist en kan zich moeiteloos aanpassen in diverse muziekstijlen.

Zonzo laat weten dat zijn zwager John West hem overgehaald heeft om de microfoon te pakken. ‘Natuurlijk heb ik wel eens gezongen tijdens familiefeestjes en in de kroeg. John vond het nu de hoogste tijd worden om dit ook aan het grote publiek te laten horen. Ik heb altijd gezegd dat ik gitarist wilde blijven en dat blijf ik ook. Naast mijn gitaar heb ik toch de stoute schoenen aangetrokken en de studio ingedoken om een zang nummer op te nemen. Ik werd toen uitgenodigd bij de tv opnamens van Hart voor muziek , en heeft mee gedaan met het concert van John West in een uitverkochte 013 in Tilburg , waar hij naast Rene Froger , Frans Duits en Wolter Kroes zijn nummers mocht zingen zijn optreden werd een groot succes . Door zijn podiumpresentatie en zijn uitstraling en zijn beautiful look weet Zonzo het publiek keer op keer in vervoering te brengen. Zonzo is een zeer geliefde artiest.