‘Zondag’ van Rob de Nijs in een nieuw jasje gestoken door Thijs.

De single ‘Dansen Met Jou’ van Thijs Boontjes Dans- en Showorkest is uit.  De elektronische poptrack is gebaseerd op het nummer Zondag van Rob de Nijs.

 

Thijs: “Ik ben al jarenlang bewonderaar van Rob de Nijs, maar ik was vooral bekend met zijn nummers uit mijn tijd, zoals Banger Hart. Zijn eerdere werk kende ik nog niet. Totdat ik vorig jaar stuitte op het nummer Zondag in mijn Discover Weekly lijstje op Spotify. Ik was meteen verkocht toen ik het intro hoorde. Holy shit, wat goed! Precies dat intro heb ik gebruikt in Dansen Met Jou.”

Elektronische poptrack is gebaseerd op het nummer Zondag van Rob de Nijs. Thijs: “Ik ben al jarenlang bewonderaar van Rob de Nijs, maar ik was vooral bekend met zijn nummers uit mijn tijd, zoals Banger Hart. Zijn eerdere werk kende ik nog niet. Totdat ik vorig jaar stuitte op het nummer Zondag in mijn Discover Weekly lijstje op Spotify. Ik was meteen verkocht toen ik het intro hoorde. Holy shit, wat goed! Precies dat intro heb ik gebruikt in Dansen Met Jou.”

 

 

Luister hier naar Dansen Met Jou: https://ThijsBoontjes.lnk.to/DansenMe…

De video van de track werd geregisseerd door rapper en creatieve duizendpoot Sef en ging vanochtend in première bij Het Parool. Bekijk hier de video van Dansen Met Jou

Debuutalbum
Vorige maand kondigde Thijs Boontjes Dans- en Showorkest zijn debuutalbum aan. De plaat komt uit op 15 februari 2019 en wordt diezelfde avond gevierd met een releaseparty in De Melkweg.

Tourdata Thijs Boontjes Dans- en Showorkest
13.12 Paard, Den Haag
14.12 Steck, Delft
15.12 Willem Twee, Den Bosch
21.12 Huis Verloren, Hoorn
22.12 Luxor Live, Arnhem
24.12 De Hip, Deventer
15.02 Melkweg, Amsterdam (Albumreleaseparty)