Wout de Bruin na 5 jaar terug met single

Na een paar turbulente jaren komt Wout de Bruin weer met een nieuwe single. In 2013 wist hij ons te ontroeren met een cover van Eerste Lief van Guus Meeuwis maar wel in een geheel eigen jasje.


Nu is Wout zelf ism met Bram Koning de pen ingeklommen en durft een groot deel van zijn privé leven in een liedje te verwerken. Eerlijk, oprecht en zo herkenbaar. De productie was in handen van niemand minder dan Jeroen Dirksen en is opgenomen bij de Music Experience Studio.
Alles Geven heet de nieuwe single waarin Wout aangeeft, het goed te weten dat niet alles goed is gegaan. En daar zeker spijt van heeft, maar naar zijn kinderen wilt hij zeggen dat hij Alles wil geven om de toekomst beter te maken. Een stevig up-tempo nummer wat vooral positiviteit moet uitstralen en vechtlust.