Wim Drenthen komt met een verrassende nieuwe versie van zijn nummer “Vertrouwen”

De uit de Krim afkomstige Wim Drenthen is inmiddels geen onbekende meer in de muziekwereld, hij heeft al diverse singles op zijn naam staan o.a. “Vlieg, vlinder, vlieg”, “Vertrouwen” en “Kameraad”


Dit voorjaar kwam Wim met zijn debuutalbum “Kameroad” waarop al een nummer te vinden is in de streektaal en onlangs bracht hij z’n tweede nummer in de streektaal uit “Oes Baankie”

Wim staat volledig achter zijn nummer vertrouwen, zoals het eerder is uitgebracht. Echter wil Wim dit nummer ook tijdens een feest kunnen zingen, dus is hij druk aan het sleutelen gegaan om dit nummer in een wat vlotter jasje te steken. Met een lekkere country beat is het hem wederom gelukt om een mooi product neer te zetten. Dit nummer zal alleen digitaal verschijnen, er komen dus geen fysieke cd van uit.

Dit nummer zal niet de laatste zijn die Wim dit jaar uitbrengt. Hij is druk in de studio bezig met zijn dialect nummer “een mooie sterre”. De bedoeling is dat dit nummer begin december gaat uitkomen. Later hier meer over.

Voor meer informatie, kijk eens op de Faceboek Pagina Wim Drenthen artiest.