‘Wij gaan knallen’ nieuwe single Bas

“Wij gaan knallen” met de goedlachse Bas Gaasbeek en is een echt feestnummer. Bas liep al een tijdje met een deuntje in zijn hoofd en wilde dit graag gaan uitwerken.


En zo geschiede; samen met Mario Veltman is Bas dit gaan uitwerken en ook hebben ze samen de tekst van dit vrolijke nummer gemaakt. Het is een mooie productie geworden, wat het hele jaar door gedraaid kan worden, want er is altijd wel een reden voor een feestje toch? Bas Gaasbeek is een rasechte Rotterdammer en geboren op 14 juni 1976. Als kind was Bas al fan van het Nederlandstalige lied en artiesten zoals Marianne Weber en Glennis Grace behoren tot zijn favorieten. Ook een gezonde dosis humor is Bas niet vreemd, en reist hij graag af naar warme oorden. Ook houd hij zijn conditie op pijl en is regelmatig in de sportschool te vinden. Bas Gaasbeek kwam via talentenjachten in contact met zanger en tekstschrijver Cock van der Palm, die Bas een handje hielp in de muziekwereld. Na vele succesvolle optredens heeft Bas ook verscheidende eigen nummers uitgebracht. Muziek en zingen is mijn passie, en ik hou er van om het publiek te entertainen en de mensen met een goed gevoel naar huis te laten gaan, aldus Bas Gaasbeek. De liefhebbers van het Nederlandstalige lied zullen in de toekomst nog veel van hem gaan horen, aldus zijn producer Mario Veltman.