Weer een hoofdprijs voor Wesly Bronkhorst.

Het succesverhaal gaat maar door! Gisteren mocht Wesly Bronkhorst de prijs voor ‘Beste Artiest 2018’ in ontvangst nemen. Met twee nummer één hits, twee BumaNL Awards en nu ook nog de Award voor ‘Beste Artiest 2018’ is het duidelijk zijn jaar.

 

Maar het jaar is nog niet voorbij. Op 6 december zal zijn nieuwe album ‘Trots’ verschijnen. Ook zal hij die dag met groot nieuws voor 2019 komen. Een nieuw hoogtepunt in zijn carrière.

Wesly is de laatste jaren al een van de meest geboekte Nederlandstalige artiesten, maar op dit moment wil heel Nederland deze nummer één hit live horen en zien. Waar hij optreedt zingen de fans alle nummers mee en maken ze er samen een groot feest van.

Op YouTube is de single ‘Trots Op Jou’ een hit. De clip is maar liefst bijna 4.500.000 keer bekeken. Ook wordt de single heel veel gestreamd. Bij Spotify zal de plaat nog dit jaar de 2.000.000 streams aantikken.

Meer Wesly? Kijk op: www.weslybronkhorst.