Wat wil Plankgas?

Sinds  Roy Geerts vanaf 2016 menig feesttent en kroeg op de kop zet met carnaval en hij alleen maar plankgas wilde, heeft hij besloten om een nieuwe feest act te maken met de naam PLANKGAS.


De nieuwe Feest Hit “Ik Will’em is een oorwurm en éénmaal meegezongen, krijg je ‘Ik Will’em echt niet meer uit je hoofd.

Het feestconcept PLANKGAS is ontwikkelt vanuit de Musicfarm Studio onder leiding van Willie Oosterhuis, die wel weet hoe je een feestje moet maken.
Roy was bij Maarten de Groot in de studio en daar ontmoette hij Willie Oosterhuis. Deze vroeg aan Roy wat hij wilde worden (..) En Roy zei; Feestzanger! Vanuit deze gedachten is de feest act PLANKGAS ontwikkeld. PLANKGAS is de snelste en beste garantie voor een party, want als hij gaat…. Dan gaan we met z’n allen PLANKGAS

Roy Geerts kwam in 1996 op de 11de van 11de om 11 over 11 op de wereld en dat had een reden. Zo was hij precies op tijd voor het belangrijkste feest voor een Brabantse jongen: “Carnaval”. Het vrolijke kind had zijn bijnaam Plankgas al te pakken en na het carnaval zou de echte naam wel komen. Die kwam er dus nooit; hij kwam Plankgas en zo is hij blijven heten. En zo is Plankgas ook opgegroeid. Het snelst z’n bordje leeg aan tafel, het snelst weer buiten om te spelen en het kind dat uiteindelijk alle scholen het snelst doorliep…
Plankgas had daarvoor zijn reden. Hij nam zo de snelste weg naar het podium, en dat is gelukt.