Victoria Eman laat Kerstglazen klinken in “One more Blue Christmas”

Internationaal scoort Victoria Eman al jaren met haar country nummers. Velen zijn beloond met een Award en de twee cd’s ( “Meet you at the Moon”en Change of Direction”) die ze heeft uitgebracht gaan wekelijks naar alle uithoeken van de wereld.

 

“Het is echt geweldig om te weten dat je muziek zo gewaardeerd wordt. Samen met mijn producer Marco Hemelrijk weten we iets meer dan moois op de plaat vast te leggen”. De afgelopen maanden zijn ze dan ook druk geweest met de opname van nieuwe nummers die er toe hebben geleidt dat er binnenkort een 3e album zal gaan verschijnen. “Ik zal hoop ik de mensen wederom verrassen met mijn nieuwe album. Natuurlijk zal het duet met mijn dochter erop staan maar ook compleet nieuwe nummers die speciaal voor mij zijn geschreven door tekstschrijvers uit Nashville – Engeland en Australië” aldus de goedlachse Victoria. Maar voor het zover is er eerst nog de Kerst en met “One more Blue Christmas” heeft de uit Gelderland afkomstige zangeres weer een beauty van een nummer afgeleverd. Er staat dus een drukke tijd aan te komen voor Victoria Eman want naast de promotie van deze single zal ook de release van het album veel tijd vragen en dat samen met een agenda die goed gevuld is met optredens.
Voor de promotie heeft zij wederom de hulp ingeroepen van Geert Hakze / Showbizzinfo. Ook hij is al geruime tijd van vaste waarde in het team “Eman”. Meer informatie kun je lezen op haar website https://www.victoria-eman.eu/ en/ of haar facebookpagina https://www.facebook.com/victoria.eman
Radio – TV – en andere media kunnen voor informatie mailen naar geert@showbizzinfo.com