TINA ROSITA BRENGT NIEUWE SINGLE CD UIT

Op haar nieuwe single ‘Ze zeggen geen rozen’ horen we Tina Rosita opnieuw in haar vertrouwde, unieke stijl van sfeervolle levensliedjes.

Het ‘hart’ en de ‘ziel’ waarmee Tina dit genre brengt mag gerust uniek worden genoemd. Dagelijks treedt zij op in Nederland, Vlaanderen, Spanje, Italië, Australië en Duitsland, waarbij ze dag na dag met veel succes het beste van zichzelf geeft als artiest.
In de 44 jaar dat zij optreedt was zij al 51 keer te zien op TV en stond zij reeds 21 keer genoteerd in de hitlijsten. Haar drie jaar durende tournee met Koos Alberts, haar optredens in het concertgebouw van Amsterdam, op cruiseschepen en de ontelbare kleine en grote feestzalen zijn al lang niet meer te tellen.
Tina is sinds jaar en dag gelukkig samen met haar levenspartner Maria Louisa, die ook haar vaste tekstschrijver is en nu al druk doende is met het schrijven van liedjes voor een dubbel cd die zal uitgebracht worden naar aanleiding van ’45 jaar Tina Rosita