STORMLOOP KUIP CONCERTEN BORSATO

Zojuist heeft Marco Borsato een derde show in De Kuip aangekondigd. Binnen een half uur werden de kaarten voor de twee eerder aangekondigde shows verkocht. De extra show zal plaatsvinden op woensdag 5 juni.

Borsato laat in een eerste reactie vanuit het callcenter weten: “Natuurlijk voelden we de afgelopen dagen dat het sentiment goed was. Niemand had echter verwacht dat we drie concerten zouden gaan doen. Ik ben oprecht sprakeloos. Dit is een prachtig compliment van mijn fans. Ik kan niet wachten om terug te keren naar De Kuip”

Marco Borsato stond maar liefst negen keer in De Kuip. In 2002 en 2004 bezochten in totaal bijna een half miljoen mensen de concertreeks in het stadion. Kaarten en meer informatie over de concerten op 29 mei, 1 en 5 juni zijn te vinden op de website www.borsato.nl.

BORSATO – DE KUIP 2019
Woensdag 29 mei 2019, De Kuip, Rotterdam
Zaterdag 1 juni 2019, De Kuip, Rotterdam
Woensdag 5 juni 2019, De Kuip, Rotterdam (EXTRA SHOW)

Aanvang: 19:00 uur | Entree: Vanaf €49,- (excl. servicekosten)

Meer info over de concerten vind je op www.borsato.nl  KAARTEN
BRON bericht door;  www.behindthestars.nl het gratis online magazine