Sjeik in den Olie maakt heerlijke “Polonaise Medley”

Een onvervalste “Polonaise Medley” met heerlijke meezingers die echt iedereen kent van vroeger.

Begin dit jaar was hij daar opeens: Sjeik in den Olie – nieuwe feest sensatie van Nederland wordt hij genoemd! Met zijn feesthit; “Ali Baba” scoorde hij meteen een dikke kroegenhit in het feest circuit. Ook op Youtube heeft Sjeik in den Olie al veel bekijks gehad met zijn debuut clip. Veel interesse is er meteen gekomen vanuit de kroegen voor deze sensationele bühne act, die de sfeer er meteen goed in heeft met heerlijke meezingers in een nieuw jasje! Met de feestperiode in aantocht lanceert de Sjeik opnieuw een top-single. Een onvervalste “Polonaise Medley” met de grootste carnavalshits, die echt iedereen kent van vroeger. De single is wederom geproduceerd door Andre Kooiman die samen met Sjeik in den Olie een heerlijke sfeer wegzet van het beste uit het Oosten met oases, harems en kamelen, en de Brabantse gezelligheid van polonaise, kroegen en feestmuziek! De “Polonaise medley” is vanaf 11-11-2018 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals en wordt daarna gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België en verschijnt op het label van AKMP. Ook is de karaoke videoclip van Sjeik in den Olie vanaf dan te zien op Youtube. Met deze geweldige carnavalskrakers-medley veroverd Sjeik in de Olie de feest scene van Nederland steeds verder, en staat zijn agenda vanaf nu open voor de carnavalsperiode van 2019!

 

https://www.youtube.com/watch?v=_ByFb_R395M&feature=youtu.be