RONNIE VAN BEMMEL – KACHELTJE LAM

Morgen, 21 december,  is het weer zover.. de traditionele Kerstshow van Ronnie in een hotel te Houten. En óók zo’n traditie; het evenement is opnieuw tot de laatste plaats bezet en dus volledig uitverkocht!

Al een kwart eeuw is Ronnie van Bemmel, op de social media overigens ook actief als ‘Bennie van Rommel’, met muziek bezig. Al sinds 1999 zijn vele singles van de zanger verschenen maar ook al een kwartet albums. Ron kwam landelijk in de schijnwerpers toen hij ‘De Weg Naar Thialf’, een talentenjacht van de Tros in 2007, winnend wist af te sluiten. De single die op dat succes volgde ‘Ik Zoek Een Meisje’, groeide vervolgens uit tot een landelijke hit.

De laatste jaren tekende deze uiterst sympathieke en goedlachse artiest, voor vaak hele gezellige meezingers als ‘Die Laaielichter’, ‘Als Ik Nog Een Keer Zou Trouwen’, ‘Houd Je Vinger Op Je Knip’, ‘Denk Ook Aan Mij’, en vanaf afgelopen mei dateert de single ‘Laat Me Je Vertellen’. “Een te gekke nieuwe feestknaller”, zo omschreef Ronnie van Bemmel onlangs zijn nieuwste plaat ‘Kacheltje Lam’. Ben je ‘half kachel’ dan ben je nog aangeschoten maar bij ‘Kacheltje Lam’ is er toch echt té diep in de glazen gekeken, aldus dit gezegde. Frank Verkooyen produceerde de nieuwste feestknijter van Ronnie van Bemmel in The Boom! Music Studio te Breda. Dat wordt lachen, gieren en brullen en achteraan aansluiten in de kroegen, met deze door Nationale Artiesten Parade uitgebrachte single!