Paul de Laat trapt feestperiode af met een “Bladje bier”!

“Een sfeervolle plaat met feestende ridders die 1 voor 1 omvallen in een gevecht met de drank!”

De Brabantse feest artiest Paul de Laat heeft stiekem al heel wat feesthits op zijn naam staan. Met catchy singles als; In de growshop, Siliconen bumpers en Troela oh troela heeft hij al heel wat party hits gemaakt die veel mensen kennen! Dit jaar voegt hij er weer eentje aan toe met de alleszeggende titel; “Bladje bier”! Deze keer heeft hij de bekende Italiaanse hit Bella Ciao omgetoverd tot een opzwepende bier-feesthit met vlammende accordeon solo’s en een hoog mee-lal gehalte rondom deze kreet! Het nummer is wederom geschreven en geproduceerd door producer André Kooiman die alle feestknallers maakte van de goedlachse zanger uit Oosterhout. “Je waant je in een sfeer met feestende ridders die 1 voor 1 omvallen in een gevecht met de drank!” aldus de enthousiaste zanger. Op een prachtige manier geschreven met een lekker opzwepend tempo, dat zeker gewaardeerd gaat worden door de feestneuzen en party dj’s. De single is vanaf 11 november 2018 in alle grote download en streaming portals verkrijgbaar via het label AKMP en zal worden gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Ook de bijbehorende videoclip is vanaf dan te zien via Youtube. Met de single “Bladje bier” heeft Paul de Laat opnieuw een fantastische feestplaat afgeleverd met een kreet die niet zomaar uit je hoofd zal verdwijnen!