OG3NE MET VOORMALIG LEAD ZANGERES THE THREE DEGREES ‘SHEILA FERGUSON’ OP PODIUM TIJDENS TOPPERS IN CONCERT 2019

Voormalig The Three Degrees-zangeres Sheila Ferguson is helemaal weg van de zangkunsten van het Nederlandse zangtrio OG3NE.

De 70-jarige Amerikaanse singer/songwriter noemde hun versie van Dirty ol’ Man ‘briljant’ en vindt het geweldig hoe de meiden het nummer eigen wisten te maken.

Ferguson liet Lisa, Amy en Shelley Vol in augustus j.l. via Twitter weten dat ze compleet werd weggeblazen toen ze Dirty ol’ Man – een hit uit 1973 – in OG3NE-stijl hoorde. “Ik houd van de manier waarop ze onze zinnen niet kopiëren, maar eigen maken en dat vanuit Nederland, het land dat ons de eerste gouden plaat voor Dirty ol’ Man bezorgde”, schreef ze.

Voor OG3NE betekent het veel als een originele artiest hun muziek waardeert, zo lieten ze in een reactie weten. Ferguson wenste de meiden veel succes met hun carrière. “Van wat ik heb gehoord, vooral met het gebruik van moderne riffs (ritmisch basispatroon, red.) en de groove (melodisch patroon, red.) niet uit het oog verliezende, verdienen jullie internationale bekendheid.”

Soulformatie The Three Degrees bestond van 1966 tot 1986. Hun grootste successen werden Dirty ol’ Man in 1973, When Will I See You Again en The Runner uit 1979. De groep bestond door de jaren heen uit verschillende vrouwen. In 1966 volgde Ferguson zangeres Shirley Porter op. Na The Three Degrees ging ze solo verder.
Nu samen met de Golden Voices van OG3NE samen op het podium tijdens het Jubileum van Toppers in Concert op 31 mei en 1 juni 2019!

Tickets: www.ticketpoint.nl

Bron FB OG3NE