Nog Effe -De As Van Ome Arie

Nog Effe Een band waarvan de bandleden zich bewust zijn van hun beperkte houdbaarheid. Het oudste bandlid is 74 jaar! Vandaar de naam: Nog Effe…! Maar net als bij belegen kaas en oude port worden sommige dingen nét wat lekkerder als je het even laat rijpen.

De heren hebben een flinke muziekgeschiedenis achter zich: de één meer als bühne- of, studiomuzikant, de ander weer als componist/tekstschrijver. Hun opgedane ervaring brengen ze maar wat graag als Nog Effe voor het voetlicht.

Met het oog op de komende feestperiode is een nieuwe single opgenomen. Een heerlijk feestnummer. Titel van dit hilarische lied: De As van Ome Arie. Ome Arie was een ietwat ondeugende levensgenieter die van de goede dingen des levens hield. Helaas is hij overleden en inmiddels gecremeerd. Maar wat gebeurt er met zijn as? Beluister deze vrolijke plaat en u komt er achter…

Speciaal voor de carnaval is Nog Effe als tape-act te boeken. Een zeer grappige act waarin een mix van oude en eigen feestnummers de revue zal passeren.
Het entertainen zit deze mannen al heel wat jaren in het bloed, dus elk optreden wordt een vrolijke boel.