Nieuwe uitdaging voor Sieneke

Nieuwe uitdaging voor Sieneke: Sieneke kruipt in de huid van ‘Tessa’!

Vanaf zaterdag 5 januari is Sieneke te zien in ‘Koos’. De nieuwe dramaserie die wordt uitgezonden op regionale televisiezender Omroep Gelderland! De goedlachse volkszangeres, die zichtbaar genoot van de opnamedagen kan haar geluk niet op. ‘Tessa’ de persoon die Sieneke in de serie speelt, is de vriendin van ex-profvoetballer Danny. Het stel beleeft in korte periode, gezellige en spannende avonturen. Door het drukke schema van Sieneke was het spelen van meer dan een bijrol helaas niet mogelijk. Maar… dit kortstondige avontuur smaakt absoluut naar meer!
(foto v.l.nr. ‘Danny’, ‘Tessa’ en ‘Koos’).

De serie ‘Koos’ is vanaf zaterdag 5 januari te zien op Omroep Gelderland. Sieneke is te zien in de derde en vierde aflevering. Meer informatie: Www.OmroepGelderland.nl .