Nieuwe single van Sjeik Harrym – Als je alles al hebt..

Abi Harry oftewel Abdullah Aziz Harrym, een harde werker uit het kleine dorpje genaamd Habala uit de provincie Asir in Saoedie Arabië stamt af van een familie rijke sjeiks waar hij niks van af weet.

 

Zelf woont hij in een klein huisje in het centrum van Utrecht en werkt hij elke dag bij de slager om zo rond te komen. Op een dag krijgt hij een gouden envelop door de brievenbus. Een brief vanuit Dubai waarin staat dat een van zijn verre ooms is overleden en hij een deel van zijn fortuin erft. Ook erft hij een villa, privéchauffeur met limousine en een privéjet van zijn overleden oom. Bij het horen van dit nieuws neemt Sjeik el Harry’m gelijk ontslag bij de slager. Voor een tijdje geniet hij van zijn nieuwe welvarende leventje totdat hij zich op een dag realiseert dat hij nu alles heeft wat hij zou willen, maar ondanks dat toch niet gelukkig is. Wat is nu eigenlijk het doel van zijn leven. Want als je alles al hebt… wat dan?

 

Artiesten: Sjeik el Harrym & Erson IG: @SjeikHarrym & @Erson.music Label: Double You Music NL IG: @doubleyoumusicnl FB: Double You Music NL, Studio: Sonic Solutions, Tekst: Harry Gerritsen, Arrangement: Wescur Plugging, ILS RTV Media promotie, Videoclip is gemaakt door de jongens van Wescur Videography IG: @Wescur FB: Wescur Videography