Nieuwe single Robert Leroy – Praat met mij

In alle voorbereiding en training voor de New York marathon van afgelopen zondag 4 november waar Robert met het hele team van Only Friends aan mee heeft gedaan weet hij ook nog zijn nieuwe single op te nemen.

Na het prachtige ‘Adem in Adem uit’, wederom een juweeltje!

De nieuwe single ‘Praat met mij’, oorspronkelijk het nummer ‘Abràzame’ van Julio Iglesias zingt Robert geregeld tijdens zijn Dinnershows. Op een avond speelde er ook een saxofonist mee en Robert plaatste deze opname op Instagram en Facebook en kreeg hier zoveel geweldige reacties op dat hij besloot het nummer uit te brengen inclusief saxofoon.
Een prachtige ballad waar Robert wederom laat horen wat voor stem kwaliteit hij in huis heeft!

De single is afgelopen maandag in primeur gegaan bij Wout2Day- NPORadio2. Jeroen Kijk in de Vegte die het programma van Wouter overnam had een telefonisch interview met Robert live vanaf Time Square in New York om nog even na te praten over de marathon en zijn nieuwe single.