Nieuwe single onderweg voor Sheréna

Een samenwerking die al jaren duurt en waar zowel Sheréna als Geert Hakze de intentie hebben om het nog jaren te laten duren. Dat is uniek te nomen in de vaderlandse showbizz.


Sheréna zingt al jaren de sterren van de hemel en haar agenda wordt steeds voller. Niet alleen zingen is haar specialiteit ook het presenteren heeft ze enorm goed onder de knie. De afgelopen jaren heeft ze menig feestavond “aan elkaar mogen praten”. En ook die voor die opdrachten weten ze deze charmante Brabantse te vinden. En dat kan ze allemaal doen omdat ze al jaren de muziek- en artiestenpromotie in handen heeft gegeven van Showbizzinfo/Geert Hakze. En dat tot volle tevredenheid. Deze samenwerking heeft er toe geleidt dat Geert Hakze ook een vertrouwens persoon/manager is geworden van Sheréna waar ze veel mee deelt en veel mee overlegt. De afgelopen weken is er veelvuldig contact geweest omdat er weer iets staat te gebeuren. Binnenkort verschijnt er weer een nieuwe single van Sheréna en alle plannen rond de promotie hebben ze de afgelopen weken besproken. Een single die uit de vertrouwde muzikale keuken komt van Hans van Seggelen uit Someren en waar ook een clip van zal gaan verschijnen. Kortom er staat weer een extra drukke maar zeer mooie periode te wachten voor Sheréna.