Nieuwe single Naomi Gael “Zo is mijn leven”

De 21 jarige zangeres Naomi Gael werd op 2 augustus 1997 geboren in Breda, maar tegenwoordig woont de zangeres in Nieuwegein.

Dit jaar viert Naomi haar 2de lustrum als zangeres en heeft in die tijd al diverse eigen nummers opgenomen. Haar laatste nummer ‘Druppels van pijn’ kwam een jaar geleden uit en het werd dus de hoogste tijd voor een nieuwe single.

Via collega zanger en vriend Nelis Heesbeen kwam Naomi in contact met Bling Music het platenlabel van Volkszanger en tekstschrijver Henk Damen & Jeff Bosch. Vol zelf vertrouwen ging ze de studio in voor de opnames van haar singel ‘Zo is mijn leven’, een uptempo plaat waarvan tekst en muziek werden geschreven door Henk Damen. Ze heeft de afgelopen tijd met bloed, zweet en tranen gewerkt aan haar single, en hoopt dan ook met deze single landelijke bekendheid te krijgen. ‘Een landelijke doorbraak dat is toch wel mijn droom laat Naomi ons weten’, ‘Ik hoop met deze single ook veel mensen te raken, waardoor er weer vele nieuwe deuren voor me open zullen gaan’.

A.s. vrijdag zal de single officieel worden gepresenteerd in Club Dito te Utrecht. Het eerste exemplaar zal worden uitgereikt door Henk Damen & John Breedijk (bekend van Utopia2). Tijdens de avond treden vele collega artiesten op zoals; Jim Mulder, Jos van Schaaik, Henk Damen, Nelis Heesbeen, Rik Hoogland, Michael Nobbe, Sandra Swart en Danny Temming. Kaarten á € 10,00 zijn te bestellen via tel: 0624186105 of aan de deur € 15,00. De presentatie is in handen van Sanne van der Horst (ook bekend van Utopia2)